Vegucation Roadshow in Antwerpen

wrapper2

wrapper

Op dinsdag 3 oktober organiseert EVA vzw een inspirerende plantaardige kookdemo voor de horeca uit Antwerpen. Topchef Pieter-Jan Lint wil zijn collega’s warm maken voor de veggie keuken. Deze kookdemo vindt plaats in het kader van het project Vegucation Roadshow, waarmee EVA vzw huidige en toekomstige chef-koks wil inspireren om meer lekkere veggie gerechten op de kaart te zetten.

Dat er vraag is naar originele veggie gerechten op restaurant blijkt uit een onderzoek van iVOX en EVA waaruit blijkt dat 80% van de Belgen vindt dat ieder restaurant een goede veggie optie op de kaart zou moeten hebben. Restaurants en chefs die willen inspelen op deze toenemende vraag naar veggie gerechten kunnen dankzij de Vegucation Roadshow gratis inspiratie opdoen bij een van de beste plantaardige koks van het moment: Pieter-Jan Lint.

Pieter-Jan zal samen met de Antwerpse deelnemers enkele heerlijke en vernieuwende plantaardige gerechten bereiden. Gerechten die door de chefs later op de kaart van hun restaurant kunnen verschijnen.

De demo gaat door in het Oost West Centrum, Van Schoonbekestraat 148, 2018 Antwerpen van 10u tot 14u.
Geïnteresseerde horecachefs kunnen zich gratis inschrijven via
deze link.

31/08/2017